Alex Ortiz Campeón de España de Triatlón de Invierno por Equipos

Alex Ortiz queda campeón de España de Triatlón de Invierno por equipos, 10 km carrera a pie, 24 km bici con 900 m de desnivel, desde Reinosa hasta la estación de esquí de Alto Campoo y 10 km esquí de fondo.

PREMI SENSE LIMITS AVENTURA

Alex Ortiz continua en la seua bona progressió, i resultats com el d’este cap de setmana a Reinosa confirmen el que ja apuntarem a la passada Gala dels II Premis Sense Límits Aventura: Es una de les promeses de futur dels nostres esports d’aventura.

A la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura Alex Ortiz va rebre precíssament el premi a Esportista d’Aventura de més futur de 2016, de mans del president de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana Valeriano Moreno.

Un premi que reconeixia per votació popular el seu bon rendiment al 2016 especialment en proclamar-se campió d’Espanya de Quadratló

 

 

Campions també a l’hivern

El CDM Moncada es proclama Campió Junior als Campionats d’Espanya de Triatló d’Hivern a Reinosa

 

 

 

De València, de Burjassot i de Paterna. Localitats que no passen dels 60 metres d’altitiut i no veuen la neu en dècades. Però allà, a la neu Alex Ortiz, Joan Colino i José Miguel Giménez van ser els integrants que conformaren l’equip del CDM Avant Moncada que este passat cap de setmana afrontaren el Campionat d’Espanya de Triatló d’Hivern a Reinosa (Cantabria).
Dura meteorologia
Condicions metererològiques complicades les que hi hague per als participants, que en tot cas esta vegada si pogueren completar tot el recorregut, a diferència d’altres anys en què hagué de suspendre el segment de bicicleta.
La pluja inicial en els 10 km de carrera a peu inicial per la localitat de Reinosa, va anar acompanyada després d’una forta nevada que deixava estampes espectaculars en la pujada en bici a l’estació d’esquí de l’Alt Campoo, amb un total de 24 km 900+.

 

 

 

 

 

 

 

A l’espació d’esquí, encara restava un últim segment de 10 km d’esquí de fons que va servir per a atorgar la victòria al CDM Moncada en categoria Junior, a uns Campionats d’Espanya de Triatló d’Hivern que en categoria individual junior va atorgar la victoria a David Puertas i en catgoria absoluta a Laura Orgué i Joan Freixa.

CEA Bétera també a la neu

També a la neu de Alt de Campoo estigueren competint als Campionats d’Espanya de Triatló d’Hiverns representants del CEA Bétera que aconseguiren uns bons resultats, especialment en el grup d’edat 20-24 on Enrique Sáiz va marcar el millor registre per davant dels seus companys de club David Eduardo i Alberto Bonastre.

 

 

 

También te podría gustar...